TuliS Ikut SUKA Hati

Nuff!

Bisnes Card

Assalamualaikum..Selamat Sejahtera
Ok kali nie entry aku adalah berkenaan aku nk buat bisnes kad sendiri heehee..
penting ker kad bisnes ni!!!
Bagi aku la ia agak penting jugak sebab selalu aku ikut jadi "MAT Backup OP" nie bila kt
majlis tue biasanya DJ akan tanya OP dari mana sebab DJ nk Perkenalkan jugak OP kt tetamu majlis, mana tahu berminat nak ambil sebagai OP untuk depa ker anak2 mereka ker kn..nie pun salah satu cabang promosi untuk OP jugak kan.
Lagi kadang2 masa ambil gambar tue tetamu tanya, kira nak berkenalan la dengan kite jadi jangan sombong lepas ramah dengan potential client hulur jer Bisnes Kad korang, mana tahu kalo dia nk hubungi korang nanti kan. lg cantik kat kad tue ada alamat BLOG korang, FB, Instagram, jadi dia leh tengok terus hasil korang kt situ, tambah pulak sekarang jalur lebar dimana sahaja kan.
ok kt bawah nie ada Kad Bisnes yang aku reka sendiri saja suka2 nk try creat untuk diri sendiri.


Aku guna Adobe PS jer tak pandai guna Ai








Hasilnya tpi belum muktamad lg heehe.











Ok terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog yang tak seberapa nieh..
Jumpa lg dalam entry yg baru nti..

No comments: