Food Review

Assalamualaikum..Selamat sejahtera, kali nie entry aku pasal food rivew, ahad lepas aku berpeluang ikut wife aku yang dapat undangan buat food rivew kt selayang, RESTORAN MAHARAJA STEAMBOAT, kerja aku biasa lah T.A.G thukang ambil gambar untuk wife aku dalam masa yang sama dapat makan seamboat free haaha..kedai nie terletak di area selayang bersebelahan stadium selayang jer..
ok enjoy the pic..


Nie Hadapan Kedai 

Suasana dalam kedai

Memang ramai pelanggan

Aneka Pilihan Fish ball,

Aneka Mee & beehoon

Kids Corner

Sup Daging perhhhh




 Ada berpuluh pilihan fish ball n fish cake

Roti Bakar memang sedap

Perhh.Sup Perut

Aneka Seafood
 Ketam

Kepah

Sotong

Sotong lagi


 Lala

Nie tak igt apa nama ny

Ini isi ayam

Nie aku punya menu pagi tu hehee

Grill pun ada kt restoran nie

Isi Ikan

Nie Group wife aku

Freestyle satu

Sekali ada retis la pulak

Nie owner restoran maharaja steamboat nieh panggil PAK TAM

Kalo korang nk gi korang leh search alamat dia kt sini. Aku tak tahu apa alamat penuh Restoran tue.

Ok terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca blog yang tak seberapa nieh..
Jumpa lagi dalam entry yg baru nti..

No comments: