TuliS Ikut SUKA Hati

Nuff!

Hand tools Black&Deker.!!

Aku kalo bab perkakasan tangan nie memang taksub sikit minat dengan barang-barang tu..
Contohnya yang nie aku beli dah lama 3 tahun dah pakai. Nie dia CORDLESS DRILL, aku beli time offer harga dalam RM170 jer, sekarang tak tau. Alhamdullilah dah banyak jasa dia dengan aku, memang memudahkan setakat kerja-kerja bengkel/rumah yang ringan-ringan.

Sekarang nie model baru lg kecik n compact, yang aku punya nie besar dan berat la jugak nak pegangnya tapi tak per baru la SADO tangan tu heehe..


Nie siap case dia jadi senang nak simpan


Barang yang wajib



Yang lain-lain tu aku tambah sendiri 

No comments: