Myself Made, Business Cards.??

Assalamualaikum..apa kabar korang, aku harap korang sihat-sihat hendaknya yer.

Kali nie, aku nak cerita business cards aku balik, sebelum nie memang aku ada posting berkenaan topik nie, Cuma kali nie aku dah muktamadkan pilihan aku sendiri.

Kad nie memang aku reka sendiri aku print out sendiri dan aku potong sendiri haahaaa, kedekutkan aku nie, bukan apa aku cuma nak tengok hasil kerja tangan aku sepenuhnya. Kalo puas hati baru aku pergi hantar print kat kedai.
Sebab apa aku tanya kedai kalo nak buat ikut permintaan aku tu memang agak mahal sikit kos design dan kos jenis meterial kad, sebab aku nak jenis kad yang TRANSFEREN haahaa. Lagi pun kat kedai nie dia tak buat . Jadi aku kena cari kedai lain yang menyediakan kad yang aku nak tu.


Nie setelah diprint out


nie hasilnya setelah dipotong cantik tak!!



Nie pilihan kedua, kad biasa jer


Anggaran harga dalam 200keping RM80-90 ringgit jugak kot.Kalau korang ada kedai yang lagi murah leh tinggalkan komen kat bawah..


Terima kasih kerana sudi membaca page yang tak seberapa ini..


No comments: