Pasar Malam..!!

Aku sebenarnya semenjak duduk KL nie, rumah atas angin memang jarang keluar rumah la, tambah-tambah kat sini semua ada kelengkapan asas, kira tak risau la kalo kebulur pun..
Cakap apa korang nak..LRT 10minit jalan kaki, kedai runcit turun bawah jer macam-macam ada, dobi pun kalo malas ada dua-tiga kat bawah, bank 5 minit jalan kaki, kedai mamak "kayu nasi kandar", Q-bistro 5,minit jalan kaki, masjid pun sama 5 minit turun jer,lupa nak bayar bil air,api kat kedai runcit bawah nie pun ada sedia, cuma nk pos jer kena jalan kaki dalam 10minit jer, kedai makan melayu,siam,indon semua ada nak dengan tak nak jer turun bawah, sekolah rendah/menegah 5 minit jugak sebelah-sebelah jer semua


Nie aku ambil gambar dari rumah atas angin aku heehe.


Kota raya Kuala Lumpur tpi KLCC tak der yerr


Pasar malam kat sini dua kali seminggu, isnin dengan jumaat, memang kemudahan asas hidup tu memang lengkap la, CUMA biasala duduk sini parking memang sangat2 terhat tapi kalo pakai moto takder masalah, lepas tu biasalah bila dah penghuni padat jadi penggunaan kemudahan asas macam lift tu kena banyak bersabar kalo tuning time tak betul heehee..

No comments: