IPOH "Ini Pekan Orang Hensem"

Betul ker ipoh nie pekan orang hensem mungkin la kut heehee sebab aku pun kira hensem apa heehee..Aku mula cuti dari 16 SEP hari tu sampai ahad 20 SEP jadi aku ambil peluang tue untuk balik rumah mak ayah aku setelah lama aku tak balik semenjak dari lepas raya aildilfitri dan semenjak isteri aku berpantang jadi, cuti kali nie aku balas cukup-cukup lepak ipoh heehee..maklumlah isteri aku di sarawak jadi aku balik kali nie single la, aku pilih untuk naik ETS dari KL Sentral ke Ipoh ambil masa 2 jam 30 minit macam tu la, harga tiket pulak aku tak der pilihan kena ambil pakej GOLD RM35 kalo SILVER RM25 tapi jadual masa aku untuk jam 6 petang hanya ada GOLD pakej jadi tak ada pilihan huhuu. Harga tiket tu SEHALA yerr bukan pergi balik heehe..


Nie air pancut depan STESEN KTM IPOH. "gambar tak berapa nak cun guna handphone murah jer"

No comments: