Menulis Ikut SUKA Hati

Nuff!

MEDSHOE for MEN

Assalamualaikum,Salam Sejahtera, ok kali nie ak nk cerita pasal kasut nihh,
pertama sekali ak mmg jenis memilih sgt kalo bab kasut tambah2 kasut kerja bukan apa kaki ak jenis LOW ARCH dan B Cut ( lebar depan ) biasany kasut yg banyak ciri2 nie dari jenis OBERMAIN tpi kalo nk beli tak banyak kedai ada dan harga mmg agak keras bg ak fikir byk kali jugak nk beli, sebelum nie mmg ak ada jugak beli kasut nie main kira catik smart terus beli tpi kesan lepas tu ak tak leh jln lama, tak leh berdiri lama,melecet,jari rasa sempit kira tak selesa la nk berjalan.
Biasanya ak kalo pakai satu2 kasut tu mmg lama bertahun2 walau dah lusuh yerla nk cari yg baru bukan senang lepas tu pulak kompem mahal..
Tapi kali nie ak tak risau dh ak dah jumpa yg murah berbaloi2 cuma cutting jer tak banyak mungkin akan datang harap dibanyakkan cutting untuk lelaki hehehehe, nak tau apa tu nie la yg ak nk cerita MEDSHOE mmg selesa pakai sejuk ringan sesuai untuk yg ada masalah kaki terutama kaki yg 
 LOW ARCH .
Ak pakai mmg lembut jer tapak kusyen dalam tu jd nk berjalan selesa, dia bukan kulit tau, dia fabrik yg sejuk dan ringan, lepas tu pulak dia tak berbau kalo kita pakai lama.
kalo korang berminat korang boleh tanya wife ak nie link blog dia : www.dyatie.com tapi dia bukan ajen MEDSHOE nie dia punya kawan ajen hehehehe.


Nie model yg ak punya beli dari kawan wife ak.




nie gambar kotak dia tengok dia ada penerangan kebaikan kasut nih.
paling banyak model untuk WANITA

1 comment:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)