TuliS Ikut SUKA Hati

Nuff!

Semangat TAHUN 2017

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera untuk kamu semua..
Pertama sekali ak sebenarnya dah setahun tak update blog nie rasa dan keinginan tu mmg ada tpi disebabkan bz dengan kerja lps tu bila balik kerja terus malas menghantui tambah2 org IT mcm aku nie kt tempat kerja ngadap PC jd bila balik mmg 100%☹ malas nk ngadap benda2 nie huuuuhuhu,
Tpi mmg kerap jugak la desakkan dari Isteri tercinta ak yg duk asyik kata bila nk update blog jd untuk tahun ini dan yg mendatang insyaalah ak akn cuba yg terbaik HEHEHE☺

SEMANGAT TAHUN 2017


Nie Pic Tahun lepas 2016 HOLIDAY TRIP ke LANGKAWI

Nanti ak cerita pasal trip nie dalam entry akan datang Insyaalah 

No comments: