BIKE Repair STAND

Assalamualaikum.. Ok bila dah ada sikal mesti kena ada alat untuk repair/service sikal tu tambah mcm ak nie mmg suka buat sendiri jadi benda nie wajib ada heheehehee..
Bike repair stand nie sebenar ny Wife ak yg hadiakan, katanya bg semangat n istiqamah dgn hobi berbasikal nie..
Beli melalui on9 harga dalam RM2++ jer siap hantar, jenama biasa jer tpi kualiti memuasakan, kalo korang poket tebal boleh tengok dari jenama "PARKTOOLS" / TOPEK antaranya la nie harga keras, untuk ak biasa2 sudah bukan selalu nk bukak pasang pun kan hehehe.


Kalo bukak nk pakai dia mcm nie, memang kukuh stabil dalam kelasnya, ada tempat letak tools sekali dia bagi



Nie bila lipat mcm payung, senang nk simpan n nk bawak kemana2 event/jambori


Nie CLAMP bike tu sama ada nk clamp frame atau seat post 

No comments: