KORNNA Sun Glases


Assalamualaikum.. Saja nk cerita Ak baru beli kaca mata dari KORNNA polarized dengan harga RM9.90 jerr waktu dia tengah promotion. Harga asal RM129, ak beli pulak tu dengan baucer PAKSON RM10, kira free la ak dpt kehh2. mcm nie cerita ny hari tu dekat MY TOWN shopping center kn baru opeening jd byk la PROMOTION ny, ak dpt tahu pun dari wife ak dia bg tau ada BLOGGER cerita jd malam tu jugak ak pergi tpi tak ada rezeki sebab untuk hari tu punya 30 set Promotion dh abis dia suruh ak dtg esk, hari terakhir ada lg 30 set..



Esk pagi mmg sebelum dia bukak lg ak dh terpacak dpn shopping mall tu haahaha, ak org kedua beli time tue dasat tak ak sapa tak nk RM9.90 jer tambah lak ak beli pakai boucer.



KORNNA nie saiz lens dia sesuai dengan muka ak jd pakai tak jatuh la haahahaha


Ok secara overall / kualiti mmg osem lens POLARIZED 100% sedap pakai tengah panas,
UV 400 protection sudah semestinya.  KORNNA nie jenama dari HONG KONG.
FINISHING dia kemas puas hati la, bagi ak nk banding dengan Spect ak yg satu lagi RAYBAN NEW WEYFARER, mungkin rayban tu lens dia saiz kecik jd bila ak pakai dia selalu slide jatuh hujung hidung haahahaha sebab yg ak tahu utk muka ak nie saiz 58-62 tpi rayban tu 54-56 beli pun sebab promotion jugak hoohoho..




No comments: