SKECHERS

Assalamualaikum, Kasut sukan, mesti korang sekali tengok dh tau kan jenama nie mmg ringan dan sangat lembut bila pakai, macam entry sebelum nie ak cerita pasal kasut nih utk kaki ak nie mmg susah sikit nk dapat yg sesuai, jd kali nie jumpa yg nih mmg sedap pakai lg pun dh masanya ak tukar kasut sukan merangkap kasut kasual ak kemana-mana, yg sebelum ini ak pakai NEWBALANCE jd nk beli balik jenama tu cutting kaki ak nie harga mmg pengsan dalam RM400++ dulu beli ada offer. Ok balik pada kasut yg nie SKECHERS nie pun mmg sentiasa offer ak beli dalam RM170++ rasa ny ok la nk pakai lama kn. mulanya ak mcm tak yakin kaki ak leh masuk sebab tengok dari patern dia A cut tpi bila pakai wahhh selesa ny, bila selalu pakai dia jadi lg lembut kusyen dalam tu lepas tu kaki pun tak berpeluh sebab jenis kain dia sejuk.


                                   
nie rupa ny, tak der la striking sgt kalernya heehehe



Dari depan kan macam A cut


Memang comfort dia ada kaler merah,kelabu,hitam ak lebih berminat warna kelabu nih 



Lagi satu kasut nie memang ringan siap ada tulis LITE-WEIGHT


Nir model dia korang leh gi kt butik dia or shopping mall terdekat mmg sentiasa offer kasut nih


Nie gambar dalam tapak dia ada memory foam jadi tak payah fikir nk sesuaikan diri bila pakai, sekali korang dh pakai dia dh igt kaki korang heheee mcm tu la maksud memory foam nih yg ak paham. 






No comments: